Trash & Burn 2017

Trash & Burn 2017

Trash'n'burn 2017.

Ako ste strastveni ljubitelj američkih automobila, rockabilly glazbe, tetovaža, ili ste samo poželjeli doživjeti nešto drugačije, Trash&Burn festival održan 23. i 24. lipnja u Svetom Martinu na Muri bio je pravo mjesto za vas.

Smješten na samoj granici Hrvatske i Slovenije, te u neposrednoj blizini Mađarske i Austrije, ovaj je susret jednostavno predodređen za uspjeh. Ne smijemo, naravno umanjiti ni značaj odlične organizacije, koja je već deveti put uspješno okupila zaljubljenike u američka vozila, rock’n’roll i pin-up.

Veselo za vrijeme svirke benda Howlin' Lou & His Whip Lovers - rasplesana ekipa craftomoto.com
Veselo za vrijeme svirke benda Howlin’ Lou & His Whip Lovers – rasplesana ekipa craftomoto.com

Vremenske nepogode prijetile su ovom događaju, te poprilično pokvarile petak kada se na lokaciju održavanja obrušila oluja, no subota je osvanula suha i vruća, obećavajući vrhunsku zabavu.

Miss Stacey - pin-up contest winner, photo by Miha Kacafura
Miss Stacey – pin-up contest winner, photo by Miha Kacafura

Vlasnici američkih automobila i motora, kao glavni akteri ovog show-a pojavili su se u velikom broju, a osim njih za vrhunsku atmosferu pobrinuli su se i glazbeni sastavi The New Attention! (Austrija), The Black Cactus Two (UK), Howlin’ Lou & His Whip Lovers (Italija), Mississippi Queen (HR), Evil Devil (Italija) i King Salami &the Cumberland 3 (UK).

Održan je i pin-up photo contest koji je također privukao dosta znatiželjnika, a cool tetovaže i retro-obleke mogli ste vidjeti na svakom koraku.

Bio je tu i nezaobilazni Gangster sa svojim Retro House-om, te još mnogi slični popratni sadržaji, a naravno – nije manjkalo ni hrane i pića, pa ste tako mogli popiti i Trash&Burn pivo, proizvedeno specijalno za ovu prigodu.

Uglavnom, deveti Trash&Burn festival uspješno je završen uz glazbu i ples, sve do kasnih noćnih sati, a organizator je zaslužio sve pohvale, te mu želimo da nas i sljedeće godine jednako dobro zabavi.

U nastavku pogledajte foto galeriju događaja.

Vidimo se 2018. na jubilarnom 10. Trash&Burn-u!

 

« 1 od 3 »
Designed by T-mark Vinkovci