4. Croatian Tattoo Convention

4. Croatian Tattoo Convention

Croatian Tattoo Convention

Proteklog je vikenda (19.-21. svibnja 2017.) održana 4. Hrvatska tattoo konvencija. Strastveni poklonici tetovaža, ali i mnogi znatiželjnici koji tek istražuju opcije za svoj prvi tattoo posjetili su ju u velikom broju u prostoru Studentskog centra Zagreb, na adresi Savska 25.

U pet redova ležaja i reflektora smjestilo se bezbroj majstora iz tridesetak tattoo studija, tako da ste na svakom koraku mogli pratiti proces pripreme i tetoviranja, vidjeti različite motive te razgovarati s artistima. Osim tetovirača iz svih krajeva Hrvatske, na eventu su u velikom broju sudjelovali i artisti iz inozemstva – bilo ih je iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije, Njemačke, pa čak i iz Japana, a radile su se dobrim dijelom color tetovaže.

ZD ink na 4. Croatian Tattoo Convention
Najbolja tetovaža subote u fazi rada
Bodypainting
Bodypainting

Da tinta koja je tekla u potocima ne bude jedini sadržaj ovog eventa pobrinuo se organizator složivši u zanimljivu cjelinu brojne popratne sadržaje. Tako se osim samog tetoviranja mogla vidjeti i izložba Siniše Lončarića “Tattooed people”, održavali su se i izbori za Miss Pin-up, najbolje brkove i bradu konvencije, modno-plesni performance, radionica burleske, prvo WBA prvenstvo Hrvatske u bodypainting-u, skate session i još mnogo toga.

 

Neki su posjetitelji konvenciju napustili s novom tetovažom, neki pak s dobrom idejom za istu, a većina ih je bila dobro zabavljena, stoga za organizatora imamo samo riječi pohvale i nadamo se da ćemo i sljedeće godine nazočiti ovakvom atraktivnom događaju.

 

Za kraj pogledajte galeriju fotografija s događaja.

 

Designed by T-mark Vinkovci