13. Trash’n’burn (2021.)

13. Trash’n’burn (2021.)

Uvijek atraktivno fotografiranje uz američke automobile 1950-ih i 1960-ih
Uvijek atraktivno fotografiranje uz američke automobile 1950-ih i 1960-ih

Trinaesti Trash’n’Burn, u svojoj drugoj uzastopnoj COVID-19 verziji donio nam je pomalo filtrirane sadržaje, zbog manjeg prostora održavanja (umjesto velikog izletišta Goričanec u mjesti Sv. Martin na Muri, ove je godine skup održan u manjem auto kampu Lapaž u Toplicama Sv. Martin). Jasno je da smo svi zapravo u iščekivanju “starog normalnog”, ukidanju svih limita i povratku normalnog života, a na ovogodišnjem Trash’n’Burnu to je bilo očigledno. Posjeta je bila solidna, što svjedoči o tome da su ljudi željni ovakvih manifestacija.

1959 Cadillac De Ville sedan, automobil koji je trijumfalno završio takmičenje “repova” među američkim automobilima 1950-ih

U autokampu Lapaž, na zvaničnom dijelu susreta, ulaz automobilima je bio ograničen na američka vozila proizvedena do 1970. godine, dok su su se vlasnici novijih automobila i američkih motocikala družili na nezvaničnom susretu na obližnjem igralištu. Oko 40 oldieja bilo je izloženo u atokampu.

Trash'nBurn 2021

Osim razgledati automobile, posjetitelji su mogli kupiti majice, zero-waste bižuteriju Lesice Kreatif, svjedočiti  izradi drvenih skulptura i kupiti iste, poslušati live rockabilly i rock’n’roll svirke bendova The Cat Paws, TV Eye, Bourbon Hunters i The Stoned Cows, a tu je bio i nezaobilazni Gangster sa svojim starinama u reduciranoj verziji.

Nezaobilazni Gangster
Nezaobilazni Gangster

Zahvaljujemo organizatoru na još jednom eventu, te nam svima skupa želimo četrnaesti Trash’n’burn u uobičajenoj, nelimitiranoj verziji.

Tekst i fotografije: Krunoslav Turda

« 1 od 2 »

 

Designed by T-mark Vinkovci