11. Trash’n’burn (2019.)

11. Trash’n’burn (2019.)

Trasn'n'burn 2019.

Trash’n’burn, miting američkih automobila koji se održava u Sv. Martinu na Muri nedaleko Čakovca u svom ovogodišnjem izdanju (21. i 22. lipnja), po provjerenom receptu donio je atraktivne sadržaje koji plijene pažnju već jedanaest godina – američke automobile i motocikle, pin-up djevojke, rockabilly i rock’n’roll bendove i brojne popratne sadržaje, uglavnom retro-štiha.

Na Trash’n’burn stigli smo u petak koji je, srećom, bio suh, što je omogućilo nesmetano razgledanje do tad okupljenih automobila i praćenje večernjeg zabavnog programa.

Hot or not? ;)
Hot, kako i tablica kaže.

Povoljan geografski položaj mjesta održavanja, zbog kojega ovaj događaj privuče vlasnike američkih automobila iz nekoliko europskih država u subotu su ponovo pratile nepovoljne vremenske prilike, zbog kojih je gušt tog udarnog dana prepolovljen, jer su posjetitelji veći dio poslijepodneva izgubili skrivajući se od kiše i nevremena. Kiša je predvečer ipak stala i omogućila održavanje pin-up contesta, posjetitelji su nepokolebljivo gacali po natopljenoj travi razgledajući automobile, dok je ostatak programa preseljen pod šator.

Hot 2 ;)
Prizor s Pin-up contesta

Od bendova smo u petak poslušali King Cat Rhythm, dobar rockabilly sastav iz Budimpešte, zatim irski The Bonnevilles, punk-blues band izuzetne energije koji se sastoji od samo dva člana – bubnjar, te gitarist&vokal, a ne biste vjerovali koliko moćno zvuče. U subotu smo popratili samo pre-predobre talijane The Same Old Shoes, nakon čega smo potegnuli kući.

Same Old Shoes
Svirka izvrsnih The Same Old Shoes

Sve u svemu, iza nas je još jedan standardno dobar Trash’n’burn, te lijep vikend kojeg ni kiša nije uspjela pokvariti.

Opsežna foto-galerija reći će vam puno više.

Pozdrav s 11. Trash’n’burna i vidimo se sljedeće godine!

Tekst i fotografije: Krunoslav Turda

https://www.facebook.com/trashnburn.mitingamerickihautomobila/
https://www.facebook.com/kingcatrockabilly/
https://www.facebook.com/thebonnevillesUK/
https://www.facebook.com/TheSameOldShoes/

« 1 od 2 »

 

Designed by T-mark Vinkovci